102, Події, Суспільство

Ще двох мешканців Шостки ошукали шахраї: подробиці

У Шостці до поліції звернулась 40-річна жінка, яка повідомила про скоєння відносно неї шахрайських дій. Заявниця розповіла, що хотіла придбати ліки через відомий Інтернет сайт. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Продавець попросив перерахувати передоплату в сумі 500 гривень, які довірлива жінка відправила йому на вказаний рахунок. Через деякий час псевдо-продавець перестав відповідати на дзвінки та видалив оголошення про продаж.

Крім цього, жертвою зловмисників став 67-річний мешканець Шостки. Пенсіонер розповів поліцейським, що йому на мобільний телефон зателефонував невідомий, який представився працівником банку.

Зловмисник повідомив потерпілому, що зараз проходить перевірка клієнтської бази банку, тому необхідно назвати деяку персональну інформацію. Довірливий чоловік надав шахраю всі свої конфіденційні дані, а згодом виявив відсутність на картці 34 тисяч гривень.

За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство» та встановлюють осіб, які причетні до злочину.

Коментувати