102, Події, Суспільство

Шостку з робочим візитом відвідав начальник Головного управління Національної поліції

Як повідомили у Поліції Сумської області, вчора у адмінприміщенні Шосткинського районного управління поліції відбулося заслуховування стану та перспектив оперативно-службової діяльності вказаного підрозділу, а також підпорядкованих йому відділу поліції № 1 (м. Глухів), відділення поліції № 1 (м. Середина-Буда) і відділу поліцейської діяльності № 1 (с. Ямпіль).

Заслуховування пройшло під головуванням начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Сергія Чижа. В ньому взяли участь заступник начальника ГУНП Микола Худенко, начальник Сумського УВБ ДВБ НПУ Максим Бондаренко, начальники підрозділів поліції Шостки, Глухова, Середина-Буди, Ямполя, їх заступники по напрямках діяльності.

Заслухавши доповіді окремих начальників підрозділів, керівництво поліції області дало принципову оцінку їх роботі. У ході обговорення було напрацьовано шляхи усунення виявлених недоліків. За прорахунки у службовій діяльності деяких керівників підрозділів було притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Наприкінці заслуховування очільник поліції області націлив присутніх керівників підрозділів на забезпечення публічного порядку на територіях обслуговування, допомогу людям, які цього потребують у ситуації, що склалася, виявлення, розкриття, розслідування кримінальних правопорушень, насамперед на пріоритетних напрямках. Крім того, наголосив особовому складу на безумовному дотриманні дисципліни та законності.

Коментувати