Новини, Спорт, Суспільство

Шосткинські спотсмени КДЮСШ “Барса”успішно виступили в Португалії на Чемпінаті Європи зі стрибків на батуті

03-07 квітня 2024 року м. Гімарайш ( Португалія) приймало Чемпіонат Європи 2024 зі стрибків на батуті, в якому взяли участь 29 країн Європи, -новину оприлюднили на офіційній сторінці КДЮСШ “Барса”.

Вихованці КДЮСШ «Барса » у складі національної збірної команди України зі стрибків на батуті представляли одну з дисциплін цього виду спорту-стрибки на акробатичній доріжці.

Чоловіча команда зі стрибків на акробатичній доріжці, до складу якої входив Євгеній Тарасенко, посіла V місце у командних змаганнях Чемпіонату Європи.

Наша жіноча команда посіла VII місце ЧЄ, де до складу увійшли наші дві вихованки – Діана Денисова та Софія Бучинська. Юніорська збірна команда України також мала представницю нашого міста- Тетяну Плавко ( V місце в командному заліку ЧЄ серед юніорок). Олександр Овсюк показав кращій результат в особистому заліку фінальних змагань – VI місце.

Дуже приємно, що майже у всіх здійснилась дитяча мрія- побувати на узбережжі Атлантичного океану й відчути його потужність. Вихованці КДЮСШ дякують нашим захисникам за можливість жити й займатися улюбленою справою.

Коментувати