102, Події, Суспільство

Шосткинські правоохоронці спільно з благодійниками доставили допомогу підопічним інтернату

Сектор дотримання прав людини Шосткинського районного управління поліції спільно з капеланами громадського формування «Капеланський патруль», за підтримки Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України завітали до психоневрологічного інтернату аби доставили гуманітарну допомогу від церкви «Скинія» та «Благодійного фонду «ВАВ Краще майбутнє». Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Під час візиту правоохоронці поспілкувалися з вихованцями закладу, поцікавились їхніми потребами та чого не вистачає в буденному житті. Літні люди були дуже раді приїзду вже знайомих їм інспекторів, активно йшли на контакт та ділилися своїми переживаннями.

Через ворожу руйнацію Свеський психоневрологічний інтернат тепер базується в м. Шостка, тому для правоохоронців принциповою є справа допомогти людям, які цього потребують. Тож поліцейські спільно з капеланами доставили продукти харчування та гуманітарну допомогу.

Після чого, інспектори з капеланами провели нараду з керівництвом інтернату та з’ясували нагальні потреби. В свою чергу, представники закладу висловили вдячність за сумлінну роботу поліцейських.

Коментувати