102, Події, Суспільство

Шосткинські правоохоронці викрили магазинну крадійку

Дівчина декілька разів заходила до супермаркету з якого таємно виносила звідти вподобане. Викрадене майно зловмисниця складала у дитячий візок та вивозила. Однак невикритою їй залишились не вдалось. Слідчі за даним фактом вже відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

До Шосткинського районного управління поліції звернулися співробітники одного з продуктових супермаркетів міста та повідомили, що невідома особа декілька разів вчиняла крадіжку з полиць магазину. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів було встановлено особу крадійки. Нею виявилася 22-річна мешканка міста. За даними слідства встановлено, що зловмисниця декілька разів заходила до торгового приміщення, брала з полиць продукти харчування та засоби особистої гігієни, а потім все ховала до дитячого візочку. Після чого розплачувалась за певний товар, а сховане таємно вивозила з магазину.

Слідчі, під процесуальним керівництвом прокуратури, вже повідомили дівчині про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Коментувати