102, Події, Суспільство

Шосткинські поліцейські вчасно повернули малолітніх дітей

Нещодавно до Шосткинського районного управління поліції надійшло повідомлення від стурбованих місцевих жителів про те, що у них вдома знаходяться дві малолітні дівчинки, які живуть в іншому кінці міста. На місце події одразу виїхали працівники поліції. Як з’ясувалося, дівчатка без відома батьків пішли гуляли за десятки кілометрів до своїх друзів. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Дорослі почали одразу розпитувати, як так сталося, що малеча гуляє сама те ще й так далеко від дому. Аби уникнути непоправних ситуацій, вирішили одразу звернутись до поліції. Правоохоронці дізналися де саме мешкають діти та відвезли їх додому.

З батьками малолітніх дівчат було проведено профілактичну бесіду, щодо належного виховання та виконання батьківських обов’язків, а також важливості слідкувати за дозвіллям дітей.

На щастя, ця історія закінчилась добре і дівчатка були вчасно повернуті додому.

Поліція звертається до громадян з проханням не бути байдужими до того, що коїться навколо вас. Якщо ви бачите, що дитина підозріло довго знаходиться сама на вулиці, то не гайте часу — дзвоніть на гарячу лінію «102».

Коментувати