Новини, Поліція, Привітання

Шосткинський поліцейський – один з кращих офіцерів громад на Сумщині

Керівництво Національної поліції відзначило поліцейських офіцерів Шосткинської, Березівської та Зноб-Новгородської територіальних громад Сумщини.

Подяки батькам правоохоронців надіслала начальниця управління взаємодії з громадами Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Майя Бреславська.

В умовах воєнного стану поліцейські офіцери Євген Лисенко, Сергій Славський та Роман Максимов несуть свою службу на найбільш складних і відповідальних місцях. Території, які вони обслуговують, межують з країною-агресором, там майже щодня обстрілюються.

Не зважаючи на це правоохоронці продемонстрували відданість своїй Батьківщині та наполегливість під час виконання службових завдань із забезпечення правопорядку. Вони завжди підтримують постійний контакт з мешканцями, щоденно та своєчасно реагують на проблеми та потреби місцевого населення.

Тож вчора заступник начальника Шосткинського районного управління Анатолій Василюк передав батькам цих поліцейських подяки від керівництва Національної поліції за зразкове виховання синів, які сумлінно виконують службовий обов’язок із захисту Українського народу, охорони прав і свобод людини та честі держави.

Коментувати