Культура, Новини, Суспільство

Шосткинський молодіжний центр “ШУМ” запрошує на онлайн-захід прихильників сучасної української літератури

Завтра, 1 травня о 14:00 відбудеться онлайн захід, який стане важливою подією для всіх шанувальників української літератури та творчості молодих талантів. Молодіжний центр “ШУМ” запрошує на презентацію дебютної книги “Надька” письменниці із Сумщини, Анни Макаренко.

Всі, хто приєднається до заходу матимуть можливість поспілкуватися з самою авторкою, а також з головним редактором видавництва “YAR”, Ярославом Карпець , який брав участь у створенні цієї книги.

“Надька” – це дебютна книга Анни Макаренко, яка за два місяці змогла створити цілу повість, що вражає своєю яскравістю та глибиною. Авторка зазначає, що на її творчість сильно вплинула гумористична література як українських, так і зарубіжних письменників.

“Надька” – це не просто книга, це твір, який здатний підняти вам настрій та відволікти від буденних турбот на кілька незабутніх годин. Доєднайтесь до зустрічі, щоб відчути атмосферу творчості, спілкування та відкритості. Ми чекаємо саме на вас!“, – йдеться у дописі молодіжного центру “ШУМ”.

Посилання для участі в онлайн-заході: https://meet.google.com/ufe-gdov-dqa

Коментувати