Новини

Шосткинський дитсадок №11 «Казка» та Воронізьку амбулаторію загальної практики сімейної медицини відремонтують за рахунок коштів ДФРР

Комісія Міністерства розвитку громад погодила частину об’єктів, які в цьому році будуть фінансуватися за рахунок коштів ДФРР.

Кошти передбачені на 4 дошкільних об’єкти, серед яких і капремонт (термомодернізація) Шосткинського дитсадка №11 «Казка».

Крім цього буде відремонтовано чотири стадіони та три медичні об’єкти. Це – II черга будівництва Сумської обласної лікарні на вул. Ковпака, 18, капремонт головного корпусу обласного онкодиспансеру та капремонт будівлі Воронізької амбулаторії загальної практики сімейної медицини Шосткинського районного ЦПМСП.

Фінансування стосується і 5 шкіл. Краснопільську і Недригайлівську школу чекає реконструкція (інженерні мережі та оздоблення приміщень). В Охтирці буде реставровано пам’ятник архітектури місцевого значення Чоловічої гімназії з пристосуванням під корпус гімназії (вул. Сумська, 4). У Великописарівській школі – проведено капремонт будівлі (утеплення фасаду та горища, заміна вікон і дверей, заміна покрівлі), також капітальні роботи заплановані в Роменській школі №7.

Також кошти передбачені на чотири стадіони. У Тростянці запланована реконструкція стадіону ім. Куца. У Глухові – капремонт асфальтового покриття та лижеролерної траси на міському стадіоні «Дружба». У Попівському НВК Конотопського району – будівництво спортмайданчика з футбольним полем зі штучним покриттям, а в Стецьківській школі Сумського району – реконструкція стадіону.

Усього з ДФРР для Сумщини буде виділено 165 млн грн. Ці кошти безпосередньо підуть у громади, які самостійно будуть займатися тендерами, визначати переможця і реалізовувати ці проекти, повідомляють у Сумській ОДА.

shans.com.ua

Коментувати