Акція, Війна РФ проти України, Волонтерство, Події, Суспільство

Шосткинська художниця надала свою картину на мистецький розіграш, виручені кошти направлять постраждалим від війни жителям Сумщини

“Я запланувала кілька культурних розіграшів! Розігрую картини зі шосткинської школи мистецтв з моєї рідної Сумщині. Шостка — місто, яке останні два роки терпить обстріли та постійно зазнає атак ракет і шахедів. Але там живуть прекрасні і незламні люди! Разом ми організували для вас цей розіграш” – написала в соцмережі уродженка Сумщини Олександра Шамович.

Нині пані Олександра проживає у Києві та активно займається волонтерством. Кошти від розіграшу картини планує передати на допомогу постраждалим від російської агресії на кордоні Сумщини. Решту – на поповнення запасів для евакуації з лівого берега Херсона та на придбання засобів захисту від ворожих дронів для 143-ої бригади. Для цієї мети необхідно зібрати 120 тис грн.

Олександра Шамович  запустила в соцмережах кілька мистецьких розіграшів. Один з лотів – це картина відомої шосткинської художниці, викладачки дитячої школи мистецтв Алевтини Філон. Розігрується картина “Барви мого настрою” розміром  77х67 см.

Умови розіграшу прості: задонатьте 50 грн (чим більше п’ятдесяток, тим більше шансів на виграш) та повідомте про це волонтерку. Переможця визначать 23 лютого.

Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/98fyVxrdj3

Номер картки банки
5375 4112 1192 8184

Коментувати