Благодійність, Події, Суспільство

Шосткинська художниця виготовила власноруч шопер і виставила його на розіграш для збору коштів на медикаменти нашим бійцям. Долучайтеся!

Відома шосткинська художниця Олеся Волкова  оголосила розіграш благодійної лотереї. Зібрані кошти волонтерка планує використати на медобладнання, яке буде передано шкільному товаришу пані Олесі, нині військовому медику, Руслану Ніколаєвському.

У розіграші приймає участь один лот. Це шопер (еко-торбинка), виготовлений власноруч пані Олесею з чорного джинсу. На торбинці – розпис акрилом, зображення вільної копії на відому картину Бориса Гроха “Рускій воєнний корабль…”.

Розігруватися буде 30 номерків вартістю 50 грн кожен. Всі, хто бажає взяти участь у розіграші, має забронювати собі номерок. Для цього необхідно написати бажану кількість номерків у Messenger Олеся Волкова, після чого пані Олеся вам повідомить вільні номера, які ви зможете обрати. Не забудьте, при цьому, вказати свої данні для контакту.

Інформацію про олайн-розіграш кожен учасник отримає особисто, але після повного бронювання всіх номерків. Також до збору коштів на медикаменти для наших військових можна долучитися напряму, зайшовши на сторінку Руслан Николаевский, де розміщені реквізити карти: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063700456199

Коментувати