Конкурси, Події

Шосткинська міська рада оголосила онлайн-конкурс «Новорічна Шосткинщина»

Його головна мета – формування новорічного креативного середовища, привабливого іміджу громади, активізація безпосередньої участі громадян у трансформації новорічного простору, підвищення естетичного вигляду під час новорічних та різдвяних свят, культури обслуговування, демонстрація прикладів кращого новорічного оформлення вітрин, фасадів, будівель та прилеглих до них територій, прибудинкових територій та приватних осель, святкове оформлення з урахуванням світлового декоративного рішення.

Згідно положення, конкурсом передбачено 3 номінації:

1)  Казкова ялинка;

2)  Новорічна диво-казка (найкраще оформлення в новорічному-різдвяному стилі будинку, фасаду):

3) Новорічний декор (чарівні прикраси).

Участь у онлайн-Конкурсі можуть брати суб’єкти господарювання всіх форм власності, які здійснюють свою діяльність на території Шосткинської міської територіальної громади, бюджетні установи та організації, як місцевого так і державного рівня та фізичні особи, які досягли 14 річного віку.

Для участі у онлайн-Конкурсі потрібно:

Надіслати на електрону адресу відділу культури і туризму Шосткинської міської ради (shostka_konkurs@ukr.net) наступну інформацію:

1) ПІБ (для фізичної особи), назва установи чи організації (для юридичних осіб), визначення номінації, в якій конкурсант бажає взяти участь;

2) фотографія або відео роботи, яке подається на конкурс;

3) електронна адреса, контактний телефон.

Роботи прийматимуться до 11 грудня. З 12 по 18 грудня на офіційному сайті Шосткинської міської ради буде проходити онлайн-голосування, яке визначить переможців за номінаціями. Вони отримають цінні подарунки.

Детальніше ознайомитись з Положенням про конкурс можна на сайті ШМР за посиланням.

Коментувати