Волонтерство, Допомога, Суспільство

Шосткинська волонтерка, за прикладом доньки-захисниці, невтомно працює задля перемоги, допомагаючи військовим

Нещодавно ми познайомилися з чудовою жінкою, в якої залізне серце,   і вона  може дати відсіч та показати приклад молоді, –  так починається  розповідь про волонтерку Ольгу Чегренець на Фейсбук-сторінці Шосткинської іудейської громади.

  Ольга  з перших днів повномасштабного вторгнення займається волонтерством,  відвідала всі найгарячіші точки. Вона, як багато шосткинців, допомагає нашій країні задля скорішої перемоги, а ще вона допомагає своїй доні, яка вже не перший рік стоїть на передовій. Там пекло!- ми чуємо це кожного разу,  коли з нею говоримо.

Шосткинська іудейська громада допомагає всім військовим та волонтерам, які до нас звертаються: ноші, балаклави, спонжи для розпалювання вогню, рукавиці, подушки для шиї, сітки на обличчя від комах….

“Кожна мама хоче щоб її дитина повернулася живою. Без допомоги тилу незламним дуже важко і будь-яка допомога з нашої сторони має бути вчасно, бо може бути пізно. Маємо дякувати нашим янголам за те, що ми живемо і за можливість бачити ранок.” – це слова Ольги Чегренець .

Я слідую прикладу доньки, яка ідучи нас захищати сказала мені:”Мамуль,а хто як не я”… Допомогати це покликання душі. Ти летиш туди, бо там тебе чекають. А ми, мами України, гори перевернемо, коли згуртуємося. Там наші діти , які нас захищають ,а ми повинні їм допомогати це робити, бо МИ МАМИ!!! Разом до Перемоги! – прокоментувала вищесказане вологтерка Ольга Чегренець .

Коментувати