Новини, Освіта, Спорт

Шосткинська “Барса” – переможець чемпіонату України з футзалу

7 – 8 квітня у Львові відбувся фінальний етап Чемпіонату України з футзалу серед юнаків 2011 року народження в Першій лізі. Шосткинськіі футболісти здобули п’ять перемог в п’яти матчах,- повідомлять на сторінці “Барса Шостка2011”.

В першому матчі вони перемогли команду з Одеської області ФСК “Іллічівець” – ФК “Локомотив” ( м. Чорноморськ) з рахунком 3:1.

Друга гра Чемпіонату виявилась більш напруженою з командою ФК “Любарт” з Луцька (4:3), яка є фіналістом Кубку України минулого сезону. А в третій грі шосткинці не залишили шансів одноліткам з команди “Академія футзалу” м.Житомир, перемігши їх з рахунком 5:0. Наступний ігровий день приніс ще дві впевнені перемоги: 8:1 з ФК «Іква-Стир» смт. Млинів – Демидівка, (Рівненська обл.) та 4:0 над командою”ШТУРМ” ДЮСШ смт. Ширяєво, (Одеська обл.)Набравши максимальну кількість очок в турнірній таблиці, команда шосткинської “Барси” здобула золоті медалі Чемпіонату України.


Кращим гравцем команди визнаний Лев Орел, кращим гравцем Чемпіонату України – Артем Данілів. Тренує юних чемпіонів шосткинської команди – Владислав Петренко.


Коментувати