Події

Шосткинка Серафима Бондарець отримала стипендію Президента України

Президент Володимир Зеленський призначив стипендії молодим письменникам та митцям у музичній, театральній, образотворчій, естрадно-цирковій та кінематографічній сферах. Відповідний указ №50/2022 опублікований на сайті глави держави.

Серед тих митців, які отримали стипендію у сфері театрального мистецтва стала мешканка Шостки Серафима Бондарець. Варто зазначити, що талановита дівчина стає стипендіаткою другий рік поспіль.

Наразі Серафима – студентка Сумського фахового коледжу мистецтв і культури ім. Д.С. Бортнянського. Свій театральній творчий шлях почала в народному СТЕМ «СпєцСмех» ШФК, вже декілька років плідно працювала над акторською майстерністю у Шосткинському народному театрі.

Останні роки стали плідними на творчі здобутки, вона отримала велику кількість перемог у Всеукраїнських та Міжнародних театральних конкурсах. Кропітка робота над власною майстерністю та особисті театральні здобутки дали можливість отримати рекомедації від визначних діячів культури України та отримати стипендію, пише Молодіжний центр “ШУМ”.

Варто зазначити, що стипендії призначено 21 письменнику, 103 митцям у сфері музичного мистецтва, 49 митцям у сфері театрального мистецтва, 43 митцям у сфері образотворчого мистецтва, 12 митцям у сфері хореографічного мистецтва, 17 митцям у сфері естрадно-циркового мистецтва та 4 митцям у сфері кіномистецтва.

Коментувати