Події, Спорт

Шелаєв: у «Шахтаря» кращі шанси в Лізі чемпіонів, ніж у «Динамо»

Відбулося жеребкування групового раунду Ліги чемпіонів.

Екс-гравець національної збірної України Олег Шелаєв в ексклюзивному інтерв’ю Meta-ratings.com.ua оцінив шанси наших представників в цьому престижному турнірі.

Шелаєв відмітив, що жереб для українських команд виявився невдалим. На його погляд, у «Шахтаря» вище шанси, ніж у «Динамо» опинитися серед двох кращих команд у своїй групі.

Тим не менш, екс-гравець національної збірної зауважив, що «гірники» якісно попрацювали на трансферному ринку і досить істотно зміцнилися, тоді, як «Реал» і «Інтер» не уникли втрат, як серед гравців, так і в тренерському корпусі. 

І якщо навіть «Шахтарю» не вдасться кинути виклик іспанської та італійської грандам, то шанси, на думку Олега Шелаєва, продовжити виступи в Лізі Європи у донецького клубу явно вище, ніж у четвертого учасника цієї групи – «Шерифа».

Що стосується «Динамо», то буде успіхом, як прокоментував Шеляєв, якщо кияни випередять «Бенфіку» в боротьбі за третє місце. Тим не менш, «Баварія» і «Барселона» – це команди зовсім іншого рівня, підкреслив експерт.

Прогнози на матчі турніру Лічи чемпіонів вже незабаром з’являться на спортивному порталі Metaratings. Перший матч донецький клуб «Шахтар» проведе 15-го вересня о 19.45 проти тираспольського «Шерифу». Відома букмекерська контора Бетсіті пропонує на перемогу «гірників» коефіцієнт – 1.79. Український клуб виглядає явним фаворитом цього поєдинку.

Перший матч киян пройде 14-го вересня о 22.00, а суперником виступатиме португальський клуб «Бенфіка». У цьому випадку БК Betcity пропонує коефіцієнт – 3.40 на перемогу українського клубу, а перемога португальців оцінюється коефіцієнтом 2.15. Щоб зробити ці вигідні ставки, слід спершу зареєструватись в БК Бетсіті, як це зробити легко та правильно – за посиланням https://metaratings.ru/best-bookmakers/bk-betcity-registraciya/.

Коментувати