Події, Спорт

Шевченко відвідав тренування «Шахтаря» напередодні матчу-відповіді з «Монако»

Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко відвідав тренування донецького «Шахтаря». 

«Гірники» продовжують підготовку до матчу-відповіді раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів з «Монако».

На відео, опублікованому прес-службою «Шахтаря» видно, як Шевченко підходить привітатися з українськими гравцями «гірників». Після Андрій Миколайович продовжив теплу бесіду з Андрієм П’ятовим, Сергієм Кривцовим, Миколою Матвієнко і Марлосом.

Андрій Шевченко з липня 2016-го по 1 серпня 2021 року керував збірною України. Під його керівництвом українці домоглися найкращого для себе результату на чемпіонатах Європи – на Євро-2020 національна команда дійшла до чвертьфіналу.

«Шахтар» у середу, 25 серпня, зіграє матч-відповідь раунду плей-офф Ліги чемпіонів з «Монако». Зустріч пройде на стадіоні «Металіст» у Харкові і почнеться о 22:00 за київським часом. У першому матчі перемогу з рахунком 1:0 здобула українська команда.

Декілька днів тому стало відомо, що донецький «Шахтар» втратив основного голкіпера перед матчем раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів з «Монако». «Гірники» через травму не зможуть розраховувати на Анатолія Трубіна.

Як повідомляє телеканал «Футбол 1/2/3», Трубін не допоможе «гірникам» в найближчі півтора місяця. 20-річний голкіпер пошкодив меніск. Анатолій вже був прооперований в одній з клінік Києва.

Про ці та інші новини зі світу спорту можна прочитати на порталі «Рейтинг Букмекерів». «РБ» – це дійсний новинний сайт, в якому обговорюються практично всі види спорту, а також пропонують вигідні прогнози на найближчі матчі. Також портал, за відгуками про «Рейтинг Букмекерів», пропонує допомогу з вирішенням проблем, які виникнуть у використанні будь-якої букмекерської контори.

Коментувати