Події, Спорт

«Шахтар» Донецьк – «Монако»: прогноз і ставка від експерта

25 серпня пройде матч-відповідь фінальної стадії кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА. 

«Шахтар» в Харкові на стадіоні «Металіст» прийме «Монако» після мінімальної перемоги в гостях.

Відомий реп-виконавець, баттл-МС, екс-футболіст «Зоркій», експерт команди «Рейтингу Букмекерів» Іван Млєчний дав прогноз на матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів «Шахтар» – «Монако».

Експерт згадав свої великі очікування від першого матчу. Це протистояння здавалося найцікавішим з усіх, але за підсумком ми побачили досвідченого єврокубкового бійця, з яким футболісти «Монако», граючи вдома, не змогли впоратися. 

Так, «Монако» більше бив по воротах. Вони завдали 16 ударів у відповідь на 6 українських, але більше половини з них були не в створ. При цьому «Шахтар» більше володів м’ячем і спокійно продовжував грати в свою гру. 

«Монако» наразі перебуває у футбольній кризі. У чемпіонаті Франції одне очко після трьох матчів і заслужене 19-е місце. 

Все ж «Шахтар» досить досвідчена єврокубкова команда, з хорошим підбором гравців. Бразильці завжди були сильні в «Шахтарі», і на них робилася ставка, але зараз там підібрався такий склад, що «Шахтар» в принципі має можливість пошуміти навіть на груповому етапі. 

«Гірники» в хорошій психологічній формі на відміну від своїх суперників, в останніх матчах вони стабільно домагалися потрібного результату, за винятком стартового туру в чемпіонаті України. 

Експерт прогнозує, що в цьому матчі «Монако» буде дуже складно, знаючи, як «Шахтар» вміє грати в єврокубках. Але все ж величезної кількості голів у цій зустрічі не слід чекати, зате Іван Млєчний передбачає прохід «Шахтаря» в груповий етап. Прогноз від експерта на цю зустріч – «Шахтар» не програє і тотал менше 2,5. 

Популярне БК BetWinner пропонує вигідний коефіцієнт на перемогу українського клубу – 3.96. Зробити ставку в цій БК можна й на те, що «Шахтар» пройде в наступний етап: кеф – 1.3. Детальний огляд та відгуки від реальних користувачів БК БетВіннер є за посиланням

Коментувати