Новини, Поліція, Суспільство

Четверо працівників оборонного підприємства на Сумщині завдали збитків державі у 3,4 млн грн, звинувачення стосовно злочинної групи передано до суду

Розкрадали комплектуючі до озброєння: на Сумщині правоохоронці скерували до суду обвинувальні акти стосовно організованої злочинної групи, повідомляє поліція Сумщини.

Протиправна діяльність чотирьох працівників оборонного підприємства, які незаконно заволоділи комплектуючими до озброєння, завдала збитків державі у 3,4 млн грн. Наразі у поліції вже завершили досудове розслідування.

За даними слідства, з січня по вересень 2023 року організована злочинна група у складі з чотирьох осіб здійснювала розкрадання та продаж продукції для виготовлення озброєння.

Під час проведення санкціонованих обшуків на території Сумської та Львівської областей у фігурантів кримінального провадження за місцями їх мешкання, гаражних приміщеннях, а також автомобілях підозрюваних, було виявлено та вилучено десятки тисяч комплектуючих, мобільні телефони, банківські картки, документи.

Коментувати