Енергетика, Події, Суспільство

Через негоду тимчасово без світла 17 населених пунктів Сумщини

Станом на 12 годину 29 листопада в Сумській області менше ніж 1,5 тисячі споживачів тимчасово без електрики через пошкодження електрообладнання. Причина – налипання мокрого снігу та пориви вітру 17-22м/с. Ситуація з розподілом не критична та контрольована. Тимчасово без розподілу електроенергії через негоду наразі 17 населених пунктів (Роменська, Білопільська, Шосткинська громади). Про це повідомляє АТ “Сумиобленерго”.

На жаль, через обстріли з боку країни-агресора зросла кількість знеструмлених споживачів, які мешкають на прикордонні. Станом на 12 годину через військову агресію рф – майже 5 тисяч абонентів без електроенергії. Це – 55 населених пунктів (з них 15 – частково) в Глухівській, Середино-Будській, Путивльській, Сумській, Краснопільській, Білопільській, Лебединській, Великописарівській громадах.

Наш персонал робить усе можливе, щоб якомога скоріше відновити розподіл електроенергії на Сумщині. Дякуємо аварійним і експлуатаційним бригадам за їхню титанічну працю!, – зазначають енергетики.

Важливо! На цю годину на території Сумської області не планується введення ніяких графіків знеструмлень. Жодної вказівки від НЕК «Укренерго» про ліміти споживання чи інші обмеження розподілу електроенергії не було.

Коментувати