Гастрономія, Події, Суспільство

Феєрія смаків, цін та приємних сюрпризів чекає на відвідувачів маркету «Wine market Corona» у Шостці під час відкриття нового food-відділу!

Якщо ви гурман якісних продуктів чи пікантних закусок та вишуканих смаколиків, то у вас вже немає часу на довгі роздуми, де все це придбати! Уже в цю суботу, 25 травня, алкомаркет «Wine market Corona» – «Food market» запрошує всіх бажаючих відвідати новий відділ, де найвибагливіший покупець знайде для себе товар преміум якості від найкращих виробників України та Європи.

Вас приємно здивує широкий асортимент сирокопчених та в’ялених ковбас. Справжній поціновувач м’ясних делікатесів не пройде повз відомого іспанського хамона. Ми пропонуємо для наших відвідувачів м’ясні вироби з достатньо вираженим смаком і ароматом.

Якщо до вподоби сири, то вам – до нас! Тут вас чекає як спектр смаків, так і цін на сирну продукцію з характерною пружною та розсипчатою структурою. Прихильники сирних церемоній знайдуть для себе у нашому відділі класичний твердий сир, молодий та витриманий сир з коров’ячого та козиного молока, крем-сир та бринзу…

Вміла готувати та не вміла подавати. Це про страви без соусів, яких у нашому маркеті – на будь-який смак, щоб зробити їх смачнішими та цікавішими. До риби і морепродуктів ми запропонуємо вам соуси на основі вершкового масла і сметани або лимонного соку або вина. До м’яса і птиці – пікантний і насичений червоний соус, який надасть страві глибини і аромату. До овочевих страв – соуси на основі зелені, сметани або сиру та гірчиці.

Поціновувачів смачної кухні з якісних продуктів та напоїв наш магазин не припинить дивувати та задовільняти цікавими пропозиціями! «Food market» регулярно пропонує відвідувачам ексклюзивні та неймовірні знижки.

Увага! Перші покупці автоматично стануть учасниками розіграшу смачних подарунків.

Відкриття food-відділу 25 травня о 10:00.

Адреса «Wine market Corona»: вул. Свободи, 37

Коментувати