102, Події

У 84-річної жительки Шостки зловмисниці, які представились співробітницями водоканалу, видурили 26 тисяч гривень

Поліцейські розшукують зловмисниць, які видурили у літньої жінки всі її заощадження. Шахрайки, під приводом обміну грошей, ошукали літню жінку на 26 000 гривень. У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження та ведуть пошуки аферисток, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Вчора, 9 вересня, вдень до Шосткинського районного відділу поліції звернулася 84-річна місцева жінка та повідомила, що стала жертвою шахраїв. Як з’ясувалося, напередодні у двері її квартири подзвонили дві невідомі жінки, які представилися співробітницями водоканалу.

Перевіривши лічильники, жінки розпочали розмову про грошову реформу, яка нібито почалася в країні та запропонували бабусі обміняти всі старі гроші на гроші нового зразка. Літня жінка, без жодних сумнівів, дістала зі схованки пакунок з грошима у сумі 26 000 гривень та передала їх своїм гостям. А ті пообіцяли через деякий час принести «нові гроші».

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Працівники поліції нагадують громадянам про небезпеку бути одуреними шахраями та радять не довіряти свої грошові заощадження та майно нікому зі сторонніх осіб.

Коментувати