102, Події, Суспільство

У Шостці 24-річний чоловік вкрав 72 колоди сосни

Співробітники відділу реагування патрульної поліції Шостки викрили чоловіка під час транспортування 72 колод деревини, які він перевозив на власному автомобілі. Вже в ході слідства правоохоронці з’ясували, що вказану деревину правопорушник викрав, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Під час несення служби співробітники відділу реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Ford Transit» з тентованим причепом, за кермом якого перебував 24-річний житель Шостки. У ході огляду транспортного засобу правоохоронці виявили 72 колоди деревини породи сосна, документи на які у водія були відсутні. Тоді на місце події була викликана слідчо-оперативна група поліції. У ході розслідування відкритого кримінального провадження правоохоронці встановили, що деревину вказаний чоловік викрав.

Наразі слідчі поліції вже завершили досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, та під процесуальним керівництвом прокуратури скерували обвинувальний акт до суду.

Коментувати