102, Події

У Шостці юнак обікрав квартиру рідної бабусі

Подія сталася на початку червня. Пенсіонерка виявила зникнення зі своєї квартири золотих ювелірних виробів, ноутбука, фотоапарата, мобільного телефону і звернулася за допомогою до поліції. Правоохоронці швидко встановили, що крадіжку скоїв онук потерпілої, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Як встановило слідство, 17-річний житель Вороніжа потайки взяв ключі від міської квартири рідної бабусі. Добре знаючи, що родички певний час не буде вдома, він поїхав до міста та забрав з житла вподобані речі: ноутбук, золоті ювелірні вироби, мобільний телефон та фотоапарат. Викрадене одразу продав, а виручені кошти витратив на власні потреби. Правоохоронці вже знайшли та вилучили частину вкраденого майна 69-річної жінки, яке повернуть власниці після проведення необхідних слідчих дій.

У поліції зловмиснику вже оголосили підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Коментувати