102, Події, Суспільство

У Шостці ювенальні поліцейські розшукали та повернули у родину неповнолітню дівчину, яка втекла з дому

Цілу ніч тривали пошуки 16-річної шосткинки, яка вже декілька днів не ночувала вдома. Живу та здорову дівчину знайшли ювенальні поліцейські на одній з вулиць міста. Її передали матері, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Вчора пізно ввечері до поліції Шостки надійшло повідомлення від 49-річної місцевої жительки. Жінка просила допомогти встановити місцезнаходження її 16-річної доньки, яка вже дві ночі не ночувала вдома. За словами матері, вона намагалася самостійно знайти свою дитину, проте всі її зусилля виявились марні.

На розшук дівчини були орієнтовані всі наряди поліції, які чергували в місті. Ювенальні поліцейські відпрацьовували дитячі та спортивні майданчики, місця скупчення молоді. Шукали неповнолітню й через її знайомих.

Живу та здорову юну шосткинку правоохоронці знайшли рано вранці неподалік вокзалу. За словами дівчини, вона посварилася з братом і, щоб уникнути спілкування з ним, ночувала в знайомих. Ювенальні поліцейські провели з неповнолітньою та її мамою профілактичну бесіду щодо наслідків такого вчинку. Останні запевнили правоохоронців, що зроблять з цієї ситуації певні висновки і більше подібного не станеться.

Коментувати