102, Події, Суспільство

У Шостці ювенальні поліцейські оперативно встановили матір 3-річної дівчинки, яка блукала босоніж по місту

Маленьку дівчинку, яка була без супроводу дорослих поряд із жвавим перехрестям, побачили співробітники поліції. Аби з дитиною не сталося нічого поганого, правоохоронці забрали її подалі від дороги і одразу розпочали пошуки її мами, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Поліцейські намагалася розпитати дівчинку щодо її батьків та адреси мешкання, проте дитина мовчала, не називаючи навіть своє ім’я. Розуміючи, що вона живе десь неподалеку, правоохоронці вжили невідкладних пошукових заходів і швидко встановили особу її матері та доставили дівчинку додому.

Як з’ясувалося, малолітній дівчині три роки. Двадцяти дев’ятирічна жінка навіть не підозрювала, що її найменша дитина кудись поділася. Крім того, жінка перебувала вдома з ознаками алкогольного сп’яніння.

Коли на порозі своєї квартири вона побачила поліцейських із донькою на руках, то не стала заперечувати своєї провини. У подальшому вона пояснила, що ймовірно донька втекла на вулицю через вікно квартири, яка розташована на першому поверсі, коли вдома всі ще спали.

З багатодітною матір’ю поліцейські провели профілактичну бесіду та склали на неї адміністративний протокол за ознаками ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей».

Слід додати, що про цю проблемну родину соціальні служби міста добре знають і регулярно, спільно зі співробітниками ювенальної превенції Шосткинського районного управління поліції, її відвідують.

Коментувати