102, Благодійність, Події, Суспільство

У Шостці ювенальні поліцейські здійснили мрію восьмирічного хлопчика

Хлопчик давно мріяв про вудку для зимової рибалки і збирав гроші на її покупку. Придбати омріяну річ дитині допомогли ювенальні поліцейські, які стали для малого помічниками Святого Миколая, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

За словами начальниці сектору ювенальної превенції Шосткинського районного управління поліції Ольги Фіцьколінець, про мрію дитини дізналися випадково.

Малого, без супроводу дорослих, побачили поліцейські поряд із жвавою дорогою, тож правоохоронці вирішили поцікавитися куди він прямує і чи потрібна йому допомога.

З’ясувалося, що той збирався в улюблену крамницю, де продають необхідне знаряддя для рибалки.

За словами дитини, він давно мріяв про вудку для зимової рибалки і навіть просив минулого року про неї у Святого Миколая. Втім, омріяної речі він не отримав, тож сам став збирати гроші на її придбання. А сьогодні він якраз збирався купити омріяну річ.

Ювенальні поліцейські довезли дитину до крамниці, придбали йому не тільки омріяну річ, а й інше необхідне знаряддя до неї: котушку, волосінь, блесну. Потім задоволеного малого, разом з покупками, доставили додому.

Ми щасливі від того, що змогли виконати мрію дитини, адже для нас, для дорослих, посмішка і щасливі оченята – найдорожче в світі, – говорить начальниця ювенальної превенції Шостки.

Коментувати