102, Події

У Шостці ювенальні поліцейські відсвяткували своє професійне свято встановленням місцезнаходження безвісті зниклого неповнолітнього

Спільними діями співробітників ювенальної превенції та групи реагування патрульної поліції вдалося швидко встановити місцезнаходження 16-річного студента, який тиждень не виходив на зв’язок зі своїм опікуном.

Сьогодні, 8 липня, до поліції за допомогою звернувся 31-річний чоловік. Він розповів, що його підопічний вже тиждень не виходить з ним на зв’язок, і нині його місцеперебування не відоме. Як з’ясували правоохоронці, безвісті зниклий хлопець студент одного з навчальних закладів Шостки, мешкав у гуртожитку. Останнього разу його бачили вчора вранці поблизу учбового закладу.

Поліцейські швидко встановили коло друзів і знайомих парубка, та знайшли його в гостях у подруги. З’ясувалося, що він посварився з рідними і не бажав з ними спілкуватися. З хлопцем ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду щодо наслідків його вчинку. Крім того, про цей випадок правоохоронці сповістили соціальні служби для проведення необхідної перевірки, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Коментувати