102, Події

У Шостці чоловік поцупив барсетку з документами, грошима та іншими речами з капоту машини

Скориставшись вдалим моментом, неодноразово судимий зловмисник поцупив барсетку з документами, грошима та іншими речами, яку власник на декілька хвилин залишив на капоті свого автомобіля. Співробітники кримінальної поліції Шостки не лише встановили особу крадія, а й повернули власнику викрадені речі, повідомляє Поліція Сумської області

До поліції з заявою про крадіжку звернувся 39-річний житель Шостки. Чоловік розповів, що невідома особа забрала його барсетку, яку він ненадовго залишив без нагляду на капоті свого автомобіля. За словами потерпілого, в сумці знаходились гроші, закордонний паспорт на його ім’я, банківські картки, мобільний телефон та інші особисті речі.

Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, співробітники кримінальної поліції Шостки встановили особу зловмисника. Ним виявився неодноразово судимий 37-річний житель одного з сіл, що на Шосткинщині. Його розшукали, допитали і він зізнався в скоєному. За словами підозрюваного, гроші він витратив на власні потреби, а чужим «мобільним» користувався. Крім того, останній розраховувався в крамницях міста чужою банківською карткою, пін-код до якої, як з’ясувалося, був не потрібен. Поліцейські вже вилучили та повернули власнику викрадені в нього речі.Зловмиснику слідчі поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, вже оголосили підозру в скоєнні злочинів передбачених ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 1 та 3 ст. 357 «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження» Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. Остаточне покарання йому визначить суд.

Коментувати