102, Події

У Шостці чоловік обікрав торгівельний кіоск на місцевому ринку

У ранішній час зловмисник пошкодив обшивку торгівельного кіоску та викрав звідти товару на кілька тисяч. Завдяки злагодженій роботі оперативних співробітників та криміналістів, підозрюваного швидко встановили та притягли до кримінальної відповідальності, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Про крадіжку з торгівельного кіоску, який знаходиться на міському ринку, в поліцію повідомила 37-річна власниця. На вказане місце виїхала слідчо-оперативна група поліції. Як з’ясували правоохоронці, зловмисник пошкодив обшивку на кіоску, зробивши отвір, та витягнув з середини товару на суму понад 3 000 гривень. Завдяки злагодженим діям оперативних співробітників та криміналістів, особу підозрюваного швидко встановили, розповідає Ігор Нагорний, начальник Шосткинського районного управління поліції.

– Ним виявився неодноразово судимий за майнові злочини 20-річний житель Шостки. Його розшукали та допитали.

За словами чоловіка, частину викраденого товару він встиг продати, а виручені кошти витратив на свої потреби. Поліцейські вже вилучили у підозрюваного майно, яке він не встиг реалізувати та повернули власниці.

Наразі чоловіка затримано, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відносно нього у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Коментувати