102, Новини, Події

У Шостці чоловік надав на перевірку поліцейським документи на автомобіль, що мали ознаки підробки

Як повідомляють у Шосткинському районному управлінні поліції, водій зупиненого автомобіля «Audi A6» надав на перевірку правоохоронцям свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження, в рамках якого призначено ряд експертиз. Під час патрулювання міста співробітники групи реагування патрульної поліції Шосткинського районного управління поліції зупинили автомобіль «Audi A6», за кермом якого перебував 46-річний житель одного з населених пунктів Шосткинської громади.

При перевірці документів правоохоронці побачили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу має ознаки підробки. Крім того, згідно облікових даних, цей автомобіль був знятий з обліку. На місце події була викликана слідча-оперативна група поліції. Правоохоронці вилучили підозрілий документ, а іномарку помістили на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів Шосткинського районного управління поліції.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», в рамках якого призначено ряд експертиз. Слідчі дії тривають.

Коментувати