102, Новини

У Шостці стався розбійний напад: зловмисник проник до будинку, побив господаря та, погрожуючи йому ножем, вимагав гроші

Подія сталася вчора, 16 березня, увечері. Зловмисник проник до будинку 51-річного чоловіка, побив господаря та, погрожуючи йому ножем, став вимагати гроші. Потерпілому вдалося викликати поліцейських, які й затримали нападника на місці, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.


Близько 18 годин на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 51-річного жителя Шостки. Чоловік благав про допомогу. За вказаною адресою негайно виїхали оперативні співробітники Шосткинського районного управління поліції на чолі з керівництвом підрозділу.


Вже на місці з’ясувалося, що зловмисник проник до приватного будинку заявника, побив господаря та, погрожуючи йому ножем, вимагав гроші. Правоохоронці затримали підозрюваного і доставили його до районного управління поліції. «Зловмиснику 40 років, він має судимості за скоєння майнових злочинів“, – розповідає Ігор Нагорний, начальник Шосткинського районного управління поліції.

– Сам же потерпілий добре знав нападника, адже той кілька років тому вже викрадав у нього гроші та майно.


Докладніше допитавши постраждалого, слідчі поліції встановили перебіг подій.
Увечері господар через вікно побачив знайомого, який спочатку ходив по його подвір’ю, а потім став стукати у двері. Коли ж чоловік не відчинив – зловмисник вибив вхідні двері до житла. Бив, погрожував ножем та вимагав кошти, аж поки від потужного удару потерпілий не впав та не втратив свідомість. Коли ж опритомнів – одразу викликав поліцейських. Сам же нападник у цей час вже знаходився на подвір’ї домогосподарства. Тут його й побачили правоохоронці, які прибули на виклик.

Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відносно нього відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі.

Коментувати