102, Події

У Шостці спільний патруль поліції та членів громадської організації виявив чоловіка з ймовірними наркотиками (+фото)

Паперовий пакунок із сухою та подрібненою речовиною, схожою на марихуану та ін’єкційний шприц із ймовірною наркотичною рідиною виявили члени спільного патруля в порушника комендантської години, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Знайдене поліцейські вилучили, а власник дає пояснення в поліції.
Під час нічного патрулювання члени спільного патруля помітили чоловіка, який на велосипеді пересувався містом. В нього були відсутні документи, які б засвідчували його особу, тож останнього запросили до приміщення громадської організації.


Порушником комендантської години виявився 43-річний шосткинець. У наплічнику останнього було виявлено паперовий згорток із сухою та подрібненою рослинною речовиною, схожою на марихуану та ін’єкційний шприц із ймовірною наркотичною речовиною.
Знайдене правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

У поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають, в рамках яких правоохоронці встановлюють походження цих речовин.

Коментувати