102, Події

У Шостці співробітники сектору реагування патрульної поліції оперативно розшукали та повернули додому підлітка – втікача

Повідомлення про зникнення 11-річної дитини до поліції надійшло сьогодні, 15 вересня, вранці. Перелякана мати розповіла правоохоронцям, що її син ще вчора втік з дому і ночувати не повернувся. Жінка весь вечір та ніч намагалася самостійно знайти його, обдзвонюючи родичів, приятелів сина та шукаючи його по всьому мікрорайону. Лише вранці вона зважилася зателефонувати до поліції, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Жінка розповіла, що місцеперебування її дитини може знати сусідка. Тому не гаючи ні хвилини, співробітники сектору реагування патрульної поліції одразу звернулися до неї. З’ясувалося, що пані дійсно тимчасово прихистила у себе дитину, щиро вважаючи – так буде краще для хлопця. Поспілкувавшись зі всіма учасниками події, ювенальні поліцейські з’ясували – підліток побоювався покарання від матері за проступок у школі й вирішив таким чином відстрочити неприємне спілкування. Він розповів сусідці, з сином якої товаришує, про можливі події вдома при його поверненні, по-підлітковому занадто їх перебільшивши. А та, піддавшись емоціям, залишила його у себе.

Правоохоронці вже провели профілактичні бесіди зі всіма учасниками події. А ті, у свою чергу запевнили, що зробили певні висновки з цієї історії. Сам же хлопець запевняє поліцейських, що подібного більше не повториться.

Коментувати