102, Події, Суспільство

У Шостці слідчі поліції оголосили підозру чоловіку за незаконний збут психотропної речовини

Двадцять вісім згортків із фольги, у яких знаходився амфетамін та зіп-пакет з цією ж речовиною вилучили поліцейські у чоловіка, який займався незаконним збутом психотропної речовини, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

У рамках комплексних слідчо-оперативних заходів, націлених на виявлення осіб, причетних до незаконного обігу наркотиків, співробітники кримінальної поліції Шостки дізналися, що 29-річний місцевий житель займається збутом психотропних речовин. У подальшому його кримінальну діяльність правоохоронці задокументували.

Крім того, під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання вказаного громадянина поліцейські знайшли та вилучили 28 згортків з фольги, у яких знаходився амфетамін та зіп-пакет з цією ж речовиною.

Слідчі поліції вже повідомили про підозру чоловіку в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментувати