102, Події, Суспільство

У Шостці розшукують свідків спроби підпалу інформаційного агентства “Північ Медіа”

Як повідомлялось раніше, сьогодні, 3 червня, невідомий розбив вікна офісного приміщення інформаційного агентства та кинув у середину невідому горючу речовину. Вранці, прийшовши на роботу, співробітники офісу “Північ Медіа” виявили пошкоджені вікна та дим у приміщенні. Вони одразу повідомили про це до відповідних служб.

Наразі ж на місці події працює слідчо-оперативна група, яка з’ясовує всі обставини скоєного злочину. Правоохоронці звертаються до громадян, які могли стати свідками цієї події, або володіють будь-якою інформацією, прохання повідомити до Шосткинського районного управління поліції за адресою: м. Шостка, вул. Свободи, 67 або за телефоном (050) 327-91-48 чи на спеціальну лінію «102».

У свою чергу звертається до шосткинців і керівництво інформаційного агенства, яке гаранує винагороду за інформацію, яка допоможе розкрити злочин. ЇЇ можна надати за телефонами: 066-027-73-70050-307-32-17.

Неприємний “подарунок” до Дня журналіста: працівники “Північ Медіа” припускають, що спроба підпалу інформаційного агенства пов’язана з їх професійною діяльністю

Коментувати