101, ДСНС, Події, Суспільство

У Шостці під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували людину

23 листопада о 15:09 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в квартирі на останньому поверсі дев’ятиповерхового будинку по вул. Садовий бульвар у м. Шостка. На місце виклику прибув черговий караул 7-ї державної пожежно-рятувальної частини. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Сумській області.

Сусіди повідомили, що в помешканні ймовірно знаходиться господарка. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати у захисних апаратах. В кімнаті було виявлено жінку, 1957 р.н., яка була при свідомості, проте через густий дим не змогла самостійно залишити помешкання. Працівники ДСНС вивели її в безпечне місце та передали лікарям. Після надання необхідної допомоги госпіталізація жінці не знадобилася.

О 15:30 горіння, що відбувалося в кухні, вогнеборці локалізували, запобігши поширенню полум’я на всю квартиру. А о 15:34 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалося 9 чоловік особового складу та 3 одиниці спеціальної техніки ДСНС України.   

За попередніми висновками, припустима причина загоряння — необережне поводження з вогнем. Для запобігання таким випадкам будьте відповідальними у дотриманні правил пожежної безпеки!

Коментувати