102, Відео, Події

У Шостці правоохоронцями було виявлено та вилучено речовину, зовні схожу на наркотичний засіб «Методон» (+фото, відео)

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Сумської області, спільні патрулі з числа співробітників Шосткинського районного управління поліції та представників поліції обласного центру протягом запланованого часу забезпечували охорону публічної безпеки та порядку на вулицях міста та посилено охороняли об’єкти критичної інфраструктури.

Для посилення та проведення запланованих превентивних заходів до Шосткинського районного управління поліції прибули представники відділу поліції №1 (м. Глухів) Шосткинського районного управління поліції,  роти поліції особливого призначення та РПСПОП «Суми» ГУНП в Сумській області.

Інструктаж для присутніх провів начальник відділу превенції Шосткинського районного управління поліції ГУНП в Сумській області Сергій Коверсун.  Він націлив поліцейських на забезпечення безпеки громадян, охорону публічного порядку, посилення охорони об’єктів критичної інфраструктури, термінове реагування на повідомлення про вчинені правопорушення та інші події. Крім того, наголосив співробітникам поліції на безумовному дотриманні особистої безпеки.

За період відпрацювання правоохоронцями було задокументовано 48 адміністративних правопорушень, а також виявлено та вилучено речовину, зовні схожу на наркотичний засіб «Методон».   

Коментувати