102, Події

У Шостці поліцейські притягли до відповідальності чотирьох дівчат, які скоювали крадіжки з магазину

Перебуваючи у якості відвідувачок у крамниці, дівчата клали до своїх рюкзаків найбільш вподобані речі – косметику, чохли для мобільних телефонів, навушники. Проходячи повз касу, вони «забували» сплатити за товар, аж поки їх не викрили продавці торгівельного закладу, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Фото – ілюстративне

Трьом з підозрюваних немає 18 років, а от їх четвертій подрузі – 23. Останні заходили до крамниці самообслуговування та непомітно для персоналу клали до своїх наплічників товар, який їм сподобався. Не сплативши за речі, вони покидали магазин. Так, першого разу вони своїми діями завдали збитків торгівельному закладу на суму майже півтори тисячі гривень. А от під час наступних відвідин дії компанії помітили продавці. Цього разу дівчата наклали до своїх рюкзаків товару на суму 1 700 гривень. Проте, як тільки вони спробували покинути магазин без оплати, їх зупинив персонал закладу і викликав на місце поліцейських.

Фото – ілюстративне

У своїх діях молоді панянки розкаюються, кажуть викраденим користувалися самі. Про їх протизаконні вчинки батьки не знали, тож така новина для них стала повною несподіванкою. Викрадені з магазину речі вже повернуті власникам.

Відносно дівчат у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Остаточне покарання їм визначить суд.

Коментувати