102, Події

У Шостці поліцейські затримали чоловіка за спричинення ножового поранення (+відео)

Під час конфлікту з потерпілим, зловмисник вдарив опонента ножем у груди, завдавши тому проникаючого поранення. Викликані медики доставили постраждалого до лікарні, а підозрюваного поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, повідомляє Поліція Сумської області.

Повідомлення про поранення 54-річного чоловіка у поліцію надійшло від 50-річної жительки Шостки. За вказаною адресою одразу була направлена слідчо-оперативна група поліції.

Як попередньо встановили правоохоронці, того дня потерпілий прийшов у гості до своєї знайомої, яка мешкає разом з 32-річний сином. Між чоловіками стався конфлікт, під час якого син заявниці й завдав проникаючого ножового поранення знайомому жінки.

Наразі постраждалий перебуває під наглядом лікарів.

Підозрюваного поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

У своє виправдання затриманий каже, що в такий спосіб захищався від агресивного гостя. 

У поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, в рамках якого проводяться необхідні слідчі дії. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. 

Коментувати