102, Події

У Шостці поліцейські затримали двох зловмисників, які викрали у церкві «тривожний» рюкзак прихожанки. За це “Нічна варта” влаштувала для мародерів “коридор ганьби” (+відео)

Подія сталася сьогодні вдень у Шостці. До поліції телефоном звернулася 63-річна місцева мешканка. Вона розповіла, що двоє невідомих чоловіків у приміщені церкви заволоділи її рюкзаком, поки вона відійшла на кілька метрів помолитися біля ікон, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

За словами потерпілої, в наплічнику знаходились золоті ювелірні вироби, 500 Євро, 100 доларів США, близько двох тисяч гривень, мобільний телефон, речі, ліки та документи: її паспорти, свідоцтва на право власності на житло та на земельний пай.

Вживши першочергових пошукових заходів, правоохоронці знайшли та затримали вказаних зловмисників. Ними виявилися двоє раніше судимих жителів Шосткинської громади, якім 32 та 40 років. Наразі вони спілкуються з поліцейськими. Частину викрадених речей правоохоронці вже знайшли та повернули власниці. Місце знаходження інших речей встановлюють поліцейські.

Крім цього, місцева “Нічна варта” влаштувала для мародерів “коридор ганьби”, «провівши» їх вулицею Свободи.

Коментувати