102, Події, Суспільство

У Шостці поліцейські відпрацювали практичні навички з тактичної медицини

Аби не витрачати дорогоцінний час до прибуття медиків та надати постраждалому дієву допомогу, яка може зберегти йому життя, поліцейські Шостки вкотре відпрацювали навички надання першої домедичної допомоги, про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Навчальний захід проходив в приміщенні Шосткинського фахового медичного коледжу, де досвідчені викладачі навчального закладу наглядно показували та розказували співробітникам поліції заходи першої домедичної допомоги постраждалому.

Після теорії перейшли до практичних занять: детально відпрацювали методики накладання турнікету та тиснучої пов’язки при кровотечах на різних частинах тіла, проводили реанімаційні заходи.

Крім того, медики надали корисні поради щодо надання першої медичної допомоги людям, які втратили свідомість, отримали ураження електричним струмом, впали з висоти тощо.

За словами начальника Шосткинського районного управління поліції ГУНП в Сумській області Ігоря Нагорного, ці заняття дуже корисні для правоохоронців, адже набуті практичні навички вкрай необхідні правоохоронцям в цей неспокійний час. Невідомо, де й коли вони зможуть стати у нагоді, а тому наші співробітники повинні бути підготовлені.

Правоохоронці щиро подякували фахівцям за проведені практичні заняття та висловили надію, що все ж їм не доведеться застосовувати їх у реальному житті.

Коментувати