102, Події, Суспільство

У Шостці поліцейські встановили чоловіка, який викрав барсетку

Побачивши залишену на багажнику автомобіля чужу барсетку, зловмисник скористався вдалим моментом і поцупив вподобану річ разом з документами, ключами, грошима та банківською картою власника. Поліцейські викрили чоловіка й відкрили стосовно нього кримінальні провадження, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

До поліції Шостки із заявою про крадіжку звернувся 35-річний житель міста Глухів. Чоловік розповів, що перебуваючи біля крамниці в Шостці, він випадково залишив на багажнику свого автомобіля барсетку з речами. Коли повернувся назад за кілька хвилин, виявив її зникнення. За словами заявника, в ній були документи на його ім’я, ключі від автомобіля, гроші, банківська картка та пін-код до неї.

Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, співробітники кримінальної поліції встановили зловмисника. Ним виявився 47-річний житель Шостки. Чоловіка розшукали, допитали і він зізнався у скоєному.

За словами зловмисника, коли побачив біля банківської картки папірець з пін – кодом до неї, вирішив скористатися й цією можливістю. Чужим фінансовим документом останній розраховувався в крамницях та аптеках.

У поліції відносно чоловіка відкрили кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 1 ст. 357 «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження». Слідчі дії тривають.

Коментувати