102, Події

У Шостці поліцейські викрили чоловіка, який обібрав свою співмешканку

Намагаючись терміново знайти гроші на свої потреби, зловмисник викрав з сейфу своєї співмешканки майже 22 000 гривень. Правоохоронці викрили вказаного чоловіка та відкрили стосовно нього кримінальне провадження, повідомляють у Поліції Сумської області

До поліції Шостки з заявою про крадіжку звернулася 44-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що невідома особа з її квартири викрала майже 22 000 гривень, які зберігалися в сейфі. Провівши ряд слідчо-оперативних заходів, співробітники кримінальної поліції Шостки встановили особу зловмисника. Ним виявився 43-річний співмешканець заявниці. Його розшукали і він зізнався в скоєному. За словами зловмисника, коли жінка поїхала до села, він вирішив скористатися нагодою та викрасти кошти з сейфу, добре знаючи, де знаходиться ключ від нього. Викрадені гроші він витратив на свої потреби.

У поліції відносно чоловіка відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Остаточне покарання йому визначить суд.

Коментувати