102, Події

У Шостці поки чоловік святкував день народження, зловмисник вкрав його велосипед

Поки господар двоколісного святкував із знайомими свій день народження, зловмисник поцупив його транспорт, що стояв неподалік непристебнутим. Правоохоронці знайшли викрадений велосипед та повернули його власнику, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

До дільничного офіцера поліції звернулася літня жителька Шостки, яка розповіла, що її син, який святкував напередодні свій 46-й день народження зі знайомими, повернувся вночі без велосипеда, мобільного телефону, ключів та документів.

Провівши необхідну перевірку, поліцейська встановила, що рюкзак з документами та ключами забрали товариші, які були разом з ним. Останні ранком повернули чоловіку його речі. А от куди подівся мобільний та велосипед іменинника, ніхто з друзів не знав.

Провівши ряд оперативна-пошукових заходів, співробітники кримінальної поліції Шостки встановили особу зловмисника. Ним виявився 37-річний місцевий житель, який випадково опинився поряд з компанією. Він же й запримітив велосипед, що стояв неподалік непристебнутим.

Пізніше, знайшовши влучний момент, підозрюваний забрав двоколісний, якого в подальшому залишив на зберігання в свого знайомого, плануючи вигідно продати.

Велотранспорт правоохоронці вже вилучили та повернули власнику, пошуки його мобільного телефону ще тривають.

Відносно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Коментувати