102, Події, Суспільство

У Шостці пенсіонерка втрапила на гачок шахраїв

Незважаючи на регулярне інформування поліцією громадян про шахрайства, що вчиняються злочинцями стосовно людей різного віку, і в результаті яких потерпілі втрачають всі свої заощадження, злочини, пов’язані з видурюванням грошей фіксуються поліцією чи не щодня. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

У місті Шостка, 63-річна місцева жителька в соціальній мережі Фейсбук знайшла оголошення про можливість отримати грошову допомогу нібито від держави. Перейшовши за знайденим посиланням, пенсіонерка ввела всю затребувану інформацію, а через деякий час їй надійшло повідомлення, що з її карткового рахунку зникли грошові кошти в сумі 2500 гривень.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 190 «Шахрайство» та проводить всі необхідні оперативні заходи, з метою встановлення та затримання злочинця.

Поліція радить з обережністю ставитися до невідомих телефонних співрозмовників та застерігає, нікому, ніколи, ні за яких обставин не повідомляйте номер своєї банківської картки, пін код, цифри на звороті, іншу інформацію. Пам’ятайте, дані банківської картки є конфіденційними. Не дайте себе ошукати.

Коментувати