Конкурси, Події, Суспільство

У Шостці оголошено міський конкурс з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю

Виконавчий комітет Шосткинської  міської ради оголошує міський конкурс з визначення проєктів, розроблених інститутами громадянського суспільства  у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка у 2023 році.

Конкурсні пропозиції приймаються у друкованій та електронній формі з  1 лютого   до  1  квітня 2023 року (включно) щоденно, крім суботи та неділі з 8-00 до 17-15 години, п’ятниця з 8-00 до 16-00 години за адресою: м. Шостка, вул. Садовий бульвар, 14, І поверх.

Перелік пріоритетних завдань, на реалізацію яких повинні спрямовуватися проєкти інститутів громадянського суспільства, що подаються до участі у Конкурсі для отримання фінансової підтримки за рахунок коштів бюджету  Шосткинської міської територіальної громади у 2023 році.

1. Забезпечення дієвості механізмів участі молоді у житті  власних громад.

2. Популяризація здорового способу життя.

3. Підвищення спроможності молоді, розвиток системи неформальної освіти.

4. Підтримка соціально-вразливої молоді.

5. Формування української громадянської ідентичності.

6. Військово-патріотичне виховання.

7. Формування науково-методологічних і методичних засад національно-патріотичного виховання.

Проєкти для участі у конкурсі можуть подавати: інститути громадянського суспільства, які діють на території ШМТГ, зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за півроку до оголошення конкурсу, за умови, що інститут громадянського суспільства бере участь у співфінансуванні проєкту у розмірі не менше як 15 відсотківнеобхідного обсягу фінансування. Внесок для виконання проєкту може здійснюватися у вигляді матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі як оплата вартості приміщення, техніки, обладнання, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка» (у останній редакції).

Інститут громадянського суспільства може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій  у сумі до 20 000 гривень (двадцяти тисяч гривень 00 копійок ).

Забороняється спрямування бюджетних коштів на:

  • реалізацію проєктів, якщо їх фінансування передбачається за рахунок коштів державного або місцевого бюджетів, розпорядником яких є інший організатор конкурсу;
  • оплату посередницьких послуг;
  • придбання основних засобів – меблів, оргтехніки, комп’ютерів, транспортних засобів тощо;
  • реалізацію проєктів, метою яких є отримання прибутку;
  • надання (виплату) цільовим групам населення матеріальних допомог, грантів, тощо;
  • здійснення діяльності релігійного або політичного характеру.

Детальніше про конкурс та як прийняти участь можна дізнатись за посиланням.

Коментувати