102, Події

У Шостці неповнолітній хлопець обікрав дачний будинок

Садовий інвентар, електричний обігрівач та одяг викрав з нежилого будинку 16-річний житель одного з населених пунктів на Шосткинщини. Поліцейські не лише притягли парубка до відповідальності, а й повернули власниці її майно, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

З заявою про крадіжку до поліції звернулася 68-річна жителька Шостки. Пенсіонерка розповіла, що з її дачного будинку, який знаходиться в одному з сіл Шосткинського району, невідомій викрав садовий інвентар, електрообігрівач та теплу куртку.

Провівши необхідні пошукові заходи, місцевий дільничний офіцер поліції швидко встановив підозрюваного. Ним виявився 16-річний парубок, який живе неподалік будинку заявниці. Викрадене майно зберігалося у нього дома. Поліцейські його вилучили та повернули власниці. Батьки юного правопорушника здивовані і шоковані, адже навіть не підозрювали про такий вчинок свого нащадка. Коли чужі речі несподівано з’явилися в їх господарстві, хлопець пояснив рідним, що знайшов це в їх новопридбаній садибі.

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі, проте остаточне покарання хлопцю визначить суд.

Коментувати