Авто, Події

У Шостці намагалися зареєстувати автомобіль з «перебитим» номером кузову

До територіального сервісного центру МВС № 5945 (м. Шостка) звернувся громадян з питань перереєстрації автомобіля марки ВАЗ 99 моделі. Але реєстраційну операцію довелось припинити, так як виявлено, що номер панелі з номером кузова вверена саморобним способом.

За даним фактом було проінформовано працівників поліції, зібрано первинні матеріали, які передано до Шосткинського відділу поліції ГУНП в Сумській області, для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

У сервісному центрі МВС нагадують, що аби вберегти себе від придбання «проблемного» транспортного засобу варто звернутись саме до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі-продажу та перереєстрації авто в присутності продавця та покупця.

– Важливою процедурою в даному процесі буде проведення фахівцями Експертної служби МВС огляду або експертного дослідження транспортного засобу, – вказано в повідомленні.

З початку року в сервісних центрах МВС Сумщини під час надання послуг виявлено більше, ніж 21 авто, в яких були змінені або підроблені номери агрегатів.

Коментувати