102, Події

У Шостці зловмисник обікрав квартиру пенсіонерки, у якої напередодні горіла оселя

До поліції з заявою про крадіжку звернулася 69-річна жителька Шостки. Пенсіонерка розповіла, що вранці прийшла до своєї квартири, в якій напередодні була пожежа і вхідні двері до якої не зачинялися на замок, та побачила зникнення з приміщення свого велосипеда, металевого посуду та килима.

Дільничні офіцери поліції опитали сусідів жінки, провели невідкладні пошукові заходи і встановили причетність до крадіжки 36-річного шосткинця. Підозрюваний того дня заходив у гості до свого товариша, який мешкає кількома поверхами нижче квартири потерпілої, і від нього дізнався про лихо, яке сталося з пенсіонеркою. Знаючи, що в цій квартирі власниця ночувати не буде, він проник до чужого житла та викрав звідти вподобані речі. Правоохоронці вже знайшли викрадений велосипед, який найближчим часом повернуть власниці.

Відносно зловмисника у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі. Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати